راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

جمعیت کشور رکورد ۹۰ میلیون نفر را زد؟ | چه تعداد ایرانی خارج‌نشین داریم؟

  • کد خبر: ۲۰۸۶۹۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
جمعیت کشور رکورد ۹۰ میلیون نفر را زد؟ | چه تعداد ایرانی خارج‌نشین داریم؟
رئیس سازمان ثبت احوال کشور آخرین آمار مرتبط با جمعیت کشور شامل تعداد افراد، آمار ولادت در سال جاری و... را ارائه و تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز هاشم کارگر اظهار کرد: تاکنون هیچ دستگاهی اطلاعات دقیقی از آمار ایرانیان خارج از کشور ندارد، ولی حدود ۴ تا ۴.۵ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به وظایف سازمان ثبت احوال کشور در قانون جوانی جمعیت و خانواده مصوب سال ۱۴۰۰ برای برآورد دقیق جمعیت ایران، تاکید کرد: در این قانون یکی وظایف سازمان ثبت احوال کشور این است که تعداد ایرانیان خارج از کشور را مشخص کند.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور افزود: این اقدام با کمک و همراهی فراجا و وزارت امور خارجه در حال انجام است و هماهنگی‌های لازم نیز صورت گرفته و اطلاعاتی شناسایی شده است تا بتوانیم به صورت دقیق تعداد هموطنان خود را در خارج از کشور مشخص کنیم و به صورت دقیق برای نخستین بار این آمار در دسترس باشد.

آمار ولادت در ۹ ماهه امسال

رئیس سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: براساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در این سازمان از ابتدای فروردین تا پایان آذر امسال ۷۹۸ هزار و ۵۵۰ ولادت در کشور به ثبت رسیده است که استان تهران رکوردار میزان ولادت‌ها بود.

کارگر ادامه داد: میزان نرخ خام ولادت در کشور برای ۹ ماهه امسال برابر با ۸.۱۲ در هزار نفر جمعیت بود و استان سیستان و بلوچستان با ۹.۲۷ در هزار نفر جمعیت بیشترین همچنین استان گیلان با ۷.۷ در هزار نفر جمعیت کمترین نرخ خام ولادت را در بین استان‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

وی تصریح کرد: در ۹ ماهه امسال ۷۹۸ هزار و ۵۵۰ ولادت در کشور به ثبت رسیده است و بیشترین میزان ولادت‌ها مربوط به استان تهران با ۹۹ هزار و ۶۳۳ نوزاد و کمترین آن مربوط به استان سمنان با تعداد ۵ هزار و ۲۰۱ نوزاد بود.

وی تاکید کرد: در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بیشترین تعداد ولادت‌ها با ۲۹۶ هزار و ۸۸۶ نوزاد مربوط به فرزند دوم بود که سهم تعداد ولادت‌ها بر حسب مرتبه تولد ۳۶.۴ درصد مربوط به فرزند اول، ۳۸.۹ درصد مربوط به فرزند دوم، ۱۷.۶ درصد مربوط به فرزند سوم، ۵.۱ درصد مربوط به فرزند چهارم و ۲ درصد مربوط به فرزند پنجم است.

تولید و ارائه نرخ باروری مبتنی بر داده‌های ثبتی

کارگر با بیان اینکه در قانون چندین مورد وظیفه برای ثبت احوال در نظر گرفته شده است، گفت: با همکاری وزارت کشور تولید و ارائه نرخ باروری در سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار مبتنی بر داده‌های ثبتی موجود در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور انجام شد.

وی ادامه داد: اکنون می‌توانیم سرشماری را از این طریق انجام دهیم و با این روش از هزینه‌های اضافی جلوگیری کنیم؛ نخستین اقدام سازمان ثبت احوال کشور نیز موضوع نرخ باروری بود و در بازه زمانی کمتر از یک ماه نرخ باروری را براساس اطلاعات دقیق ثبتی تهیه و ارائه کردیم.

کارگر، بررسی میزان مهاجرت را یکی دیگر از اقدامات سازمان ثبت احوال برشمرد و گفت: این آمار شامل سه نوع مهاجرت یعنی «از روستا به شهر»، «از شهربه روستا» و «از شهری به شهر دیگر» است که طبق قانون جوانی جمعیت این آمار از مهاجرت در داخل مورد نیاز است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور ادامه داد: این سازمان با استفاده از اطلاعاتی که در پایگاه نشانی در اختیار دارد و نیز سایر پایگاه‌های خود، توانست مهاجرت‌های داخل کشور را تا سطح شهر و روستا احصا کند و اطلاعات آن در اختیار دستگاه‌های ذیربط قرار داده شده است.

اعطای شناسه به مادران برای برخورداری از مزایای قانون جوانی جمعیت

کارگر گفت: یکی از کار‌های دیگر که باید توسط سازمان ثبت احوال انجام می‌شد، اعطای شناسه به مادرانی است که امتیازاتی بر اساس قانون جوانی جمعیت به آن‌ها اعطا می‌شود.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور اظهار داشت: با بهره‌گیری از اطلاعات موجود، این مادران توسط ثبت احوال شناسایی شدند و شناسه مربوط به آن‌ها تعریف شد و چنانچه دستگاه باید امتیازاتی به این گروه از مادران بدهد، می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

کارگر همچنین تاکید کرد: سازمان ثبت احوال خدمات الکترونیکی بسیاری دارد که به راحتی می‌تواند افراد را احراز هویت کنند به طوری که اکنون ۲۰۰ دستگاه در ۲۰۰ هزار نقطه در کشور از خدمات و سرویس الکترونیکی این سازمان بهره می‌برند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->